Kaidelasit

Lasiset kaidelasit ovat erittäin turvallisia ja moderni vaihtoehto puisille kaiteille. Lasi kaiteet sopivat kaikkiin portaisiin ja parvekkeisiin. Kiinnitys voi olla joko olemassa oleviin tolppiin tai lattia kiinnityksellä, jolloin kaide on tolpaton. Kaidelaseja on saatavana suorakulmaisena ja muotoon leikattuina salmiakkeina.

Kokeneet asentajamme käyvät mittaamassa kohteen ja piirtävät malli kaiteet, joiden avulla tehdään varsinaiset lasikaiteet. Asennus hoituu asennuspalvelumme kautta vaivattomasti.

Kaidelasit ovat aina vähintään laminoituja turvalaseja. Putoamiskorkeudesta riippuen lasit ovat paksumpia ja karkaistuja.

Sisätilojen kaidelasi

Sisätiloissa kaidelasit voivat olla portaikon kaiteita tai ylätasanteen turvakaide. Kaidelasit ovat turvallisia ja kauniita. Ne läpäisevät valoa, eivätkä näin pimennä portaikkoa. Portaikkoon kaidelasit on mahdollista kiinnittää pistekiinnityksellä, jolloin erillisiä kaidetolppia ei tarvitse. Lasit saat sävytetystä lasista tai kirkkaista.

Parvekelasit

Parvekelasit avartavat parvekettasi entisestään. Parvekelasit ovat yleensä karkaistu laminoituja, jotka kestävät lämpötilan vaihtelut ja tuulet parhaiten. Parveke lasit ovat myös saatava savunharmaana, pronssin ruskeina tai kirkkaina.

Parvekelasit voidaan myös asentaa sekä tolppien väliin että lattiakiinnityksellä.