Keittiönvälitilanlasit

Raikas ilme keittiöön välitilan laseilla.

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali keittiön välitilaan. Välitilan laseilla voit esimerkiksi suojata lasin alle tulevan tapetin tai valokuvat. Taustamaalatut lasit ovat tyylikkäitä ja moderneja, ja niitä on saatavissa useissa eri sävyissä.

Välitilan lasit asennetaan kaapistojen ja tason väliin laatoituksen sijaan. Lasit kiinnitetään silikonisaumalla ympäri ja ovat näin myös vaihdettavissa jos lasi sattuu joskus menemään rikki, tai haluat vaihtaa lasin takana olevan tapetin. Välitilan lasit mitoitetaan tarkkaan ja asentajamme asentavat ne paikalleen .

Kun suunnittelet välitilan lasitusta, on hyvä miettiä miten sijoittaa pistorasiat ja valaisimet keittiön yläkaappien alapintaan. Näin lasista saadaan kauniita kokonaisia pintoja, jolloin lasi pääsee oikeuksiinsa. Pystymme myös tarvittaessa tekemään lasiin reiät pistorasioita ja johtoja varten. Välitilojen lasit mitataan valmiista asennus pinnoista, eli kun yläkaapit ja tasot ovat asennettuna.


Läpikuultavat lasit:

kirkas, optiwhite kirkas (ei vihreää sävyä), satiini, harmaa, pronssi.
Optiwhite lasi on rautaoksidivapaa ja siinä ei ole lasin luonnollista vihreyttä.

Kokonaan peittävät lasit:
Puhdas valkoinen, valkoinen (vihertävä), musta, musta, beige, harmaa, alumiini, keltainen, punainen, oranssi, vaalean ruskea, vihreä. Myös lähes kaikki RAL-värikartan sävyt ovat mahdollisia.

Peilit:
kirkas, harmaa, pronssi


Keittiön välitilan lasit voidaan valmistaa myös karkaistusta turvalasista.
Karkaistu lasi kestää iskuja, työstöjä, taivutusta ja lämpötilaeroja monin verroin enemmän kuin karkaisematon lasi.
Karkaistulasi rikkoutuessaan murentuu pieniksi muruiksi.


Toimitusaika normaaleilla välitilan laseilla on n. 1vk, karkaistuilla laseilla n.3vk